Hvem vi er

Solo Minilager AS.
www.solominilager.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Hvis du legger inn en reservasjon tar vi vare på informasjonen fra denne bestillingen for å kunne ta kontakt med deg og fullføre bestillingen. Disse dataene benyttes kun til å gjøre bestillingsprossesen enklere for deg som kunde. Basert på dine data kan vi forbedre de besøkendes brukeropplevelse av nettsiden.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Våre data blir ikke delt med noen tredjepart og benyttes kun til intern brukt og dialog med deg som kunde. Nettstedets administrator kan også se disse innsendte dataene.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en reservasjon blir denne og informasjon om reservasjonen lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne reservasjonen og ta kontakt med deg som kunde.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen en bestilling, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes bestillinger går direkte til mads@soloeiendom.no for å kunne besvare bestillingen som kommer inn. Disse bestillingene blir også lagret på nettsiden for å kunne gå tilbake på bestillingen.

Din kontaktinformasjon

mads@soloeiendom.no
Mads Bjerke

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Solo Minilager benytter flere sikkerhertstiltak for å skjerme deres personlige data. SSL sertifikat for kryptering av alle data som blir innsendt.

Våre rutiner for datalekkasjer

Solo Minilager benytter flere sikkerhertstiltak for å skjerme deres personlige data. Månedlig oppdatering og vedlikehold av nettsiden for å minske sikkerhetsbrudd. 

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Ingen tredjepart mottar disse opplysningen